Bijster 5, Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op een uitstekende locatie aan de Oost-zijde van Breda komt in het kantorengebied een hoogwaardig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het moderne kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de Claudius Prinsenlaan. Op deze locatie is een groot aantal zakelijk dienstverleners gevestigd. Aansprekende namen zijn onder meer AKD advocaten en notarissen, Baker Tilly Berk, BNY Melon, Driscoll’s, Weight Watchers en diverse andere lokaal en internationaal opererende partijen. Daarnaast zijn in de omgeving diverse voorzieningen, waaronder een hotel en vooraanstaande sportclub gesitueerd. Het gebouw is kenmerkend door een krachtige en ingetogen architectuur die bedrijven de gelegenheid geeft zich uitstekend te kunnen profileren. Vanwege de indeling leent het pand zich ook goed voor deelverhuur. Dit is mogelijk vanaf 380 m². De binnenzijde van het pand, waaronder de entree, wordt momenteel volledig gemoderniseerd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Via de Zuidelijke Rondweg is zowel de A16 (richting Rotterdam en Antwerpen) als de A27 (richting Utrecht en Eindhoven) binnen enkele autominuten te bereiken.

Op zeer korte afstand is een OV-verbinding gelegen voor de bus naar Utrecht. Tevens zijn in de directe omgeving diverse reguliere bushaltes gelegen.

Parkeren
Op eigen afgesloten parkeerterrein is een 68-tal parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de voorzijde van het pand is een openbare parkeerstrook gelegen voor nog meer parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het kantoorgebouw bestaat uit een viertal lagen en heeft een totale oppervlakte van ca. 3.200 m² met de navolgende verdeling:
Begane grond: ca. 810 m²
Eerste verdieping: ca. 806 m²
Tweede verdieping: ca. 785 m²
Derde verdieping: ca. 799 m²

Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 380 m².

Op de begane grond bevindt zich de receptie/entree. De verticale stijgpunten (trap en lift) zijn centraal in het gebouw gelegen in de kern van het gebouw. Iedere laag is voorzien van een eigen toiletgroep. Per verdieping is een pantry aanwezig of de mogelijkheid een pantry te realiseren.

Opleveringsniveau
Het pand ondergaat momenteel een renovatie waardoor het weer helemaal voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd.

Het volledig gemoderniseerde pand zal in ieder geval worden opgeleverd met de volgende zaken:
– Moderne centrale entree met ontmoetingsplekken;
– Nieuwe systeemplafonds met lichtarmaturen voorzien van daglichtreductie en aanwezigheidsdetectie;
– Geëgaliseerde vloeren;
– Glad afgewerkte wanden;
– Verwarming middels radiatoren;
– Klimaatbeheersing met topkoeling;
– Alarminstallatie gemeenschappelijke ruimte;
– Kabelgoten met thans aanwezige bekabeling;
– Toegangscontrolesysteem met pasjes.

Een eventuele uitbreiding van het opleverpakket kan in overleg plaats vinden.

Energielabel
Het pand heeft momenteel energielabel C.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs voor het beschreven opleverniveau bedraagt € 135,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Ook interessant voor niet belaste verhuur.

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaren en 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten en eventuele omzetbelasting.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.